▲ Puppy love


Är hundvakt åt 8st små busfrön, känner hur hjärtat smälter lite varje gång jag går in dit. Bara en vecka kvar tills de flyttar till sina nya hem så får passa på att snusa valpdoft medans jag kan! 
 
Djurvän är något jag alltid varit och alltid kommer att vara, men hjärtat slår som mest för hundar och alla dess raser. Kan sitta och kolla på en video om en hund som blir räddad från ett liv i misär som kommit upp på mitt nyhetsflöde på facebook, och tårarna forsar verkligen. När man ser hur de får tillbaka livsglöden i ögonen som var långt borta innan, hur pälsen börjar växa igen och hur de äntligen börjar förstå att de får mat varje dag så de klarar sig. Det skulle vara mitt drömyrke, att kunna rädda hundar som haft otur här i livet och som fått en andra chans. Nästan så jag blir tårögd bara av att tänka på det.. Någon dag kanske, förhoppningsvis.
 
Så varje gång jag ser en valp hoppas jag av hela mitt hjärta att de hamnar i ett hem som behandlar dem väl, som de förtjänar. Så de slipper hamna med en människa trogen som utsätter den för det otänkbara. De som hamnar i ett bra hem vet inte vilket helvete de lyckas undvika, och de som inte haft lika mycket tur tror väl bara att det är så det ska vara. Huga, mattehjärtat värker..
 
 

▲ We can't stop


Tror inte det är många som missat Miley Cyrus uppträdande på VMA-galan och hennes totalförändring gällande både utseende och personlighet. Men jag kan bara säga att hon är smart, för det är hon. Hon tjänar säkert minst dubbelt så mycket nu än innan, och hon sticker ut bra mycket mer än hon gjorde innan då hon bara var en av alla andra. Och för att lyckas måste man sticka ut. Så människor kommer säkert klaga över hur hon blivit. För kaxig, för självsäker, för överdriven osv osv osv. Mänskligheten i ett nötskal. "Sticka ut? Gud nej!"
 
Så jag gör som vanligt och går mot strömmen. Hon borde hyllas. Hon låter människor snacka om det som hänt och det som varit medans hon skrattar och går vidare. Och jag tror inte hon skrattar med folket, hon skrattar åt folket. Åt de som allvarligt tror att hon är seriös i varje steg hon tar. Hon är bara smart, hon skapar rubriker, hon byter image, hon tjänar pengar på andras snack.
 
Så jag tycker att man ska sluta granska andra och börja granska sig själv. Kliva utanför ramarna vi skapat och skapa oss en egen person att leva som, istället för att leva som alla andra.
 
/"mileywannabe"
 
 

Välkommen till min blogg alla nya läsare!♥
RSS 2.0