▲ Det där med känslor..


Kan man beskriva en känsla? Eller är det en känsla just för att man inte ska kunna sätta ord på den? Ibland känns det som att ingen skulle förstå hur man känner även om man skulle förklara in i minsta detalj. För jag själv förstår precis, utan att behöva säga ett ord. Så kanske är det meningen att ingen ska förstå just det jag känner, innan de själv sitter i samma sits och tänker i samma banor. Det är svårt att förstå något man aldrig känt eller varit med om. Men en känsla varar inte heller föralltid. För de gånger jag varit otroligt ledsen kan jag inte minnas orsaken till idag, varför det då gjorde så ont som det gjorde. Tror det är för att jag har så mycket mer att vara glad för idag. Det negativa som hängde över mig som ett moln då, har försvunnit och visat mig att solen fanns kvar där bakom och lyser starkare än någonsin förr. Så för mig är det nu ofattbart att det finns de som är ledsen, då det finns så många orsaker till att vara glad. Precis som att man en gång tänkt tvärtom.

▲ Väggen är nästan klar!


Såå glad att vi valde att göra om väggen! Eller att jag övertygade min sambo att göra om den ;) Är så nöjd, börjar äntligen likna ett hem <3
 
 

▲ Renovering pågår..


...inte här, men här hemma hos mig. Jag sitter och myser med hundarna framför datorn medans mannen i mitt liv river väggar för fullt. Hostar till då och då för allt damm som flyger runt, uscha.. Men nu kanske vi äntligen kommer kunna sätta upp den där hyllan ovanför tvn! Ville ha en lång hylla ovanför tvn som jag kan ställa lite ljus, tavlor och annat fint på, så nu håller M på att riva väggen så vi kan få upp hyllan på en ny vägg som håller. Kommer nog bli bra när kaoset är över!
 
Jag har ändå annat att göra, måste förbereda mig inför en arbetsintervju jag ska på imorgon! Fick en fråga idag om jag var intresserad av en heltidstjänst på detta ställe, isåfall skulle han ordna så jag fick gå på info och intervju imorgon. Så håller alla tummar och tår på att det kommer gå bra! Kan vara så att jag inte får jobbet heller, men man måste alltid hoppas, för vad är det för vits att gå dit annars om man inte tror på sig själv? Håll tummar och tår vänner!
 
Nä nu måste jag skaka liv i hundarna och ta ut dem på en promenad, även fast de föredrar att ligga och mysa under en filt hela dagen. Men det är bra att jag har dem att skylla på, så jag kommer ut från allt bankande och rivande här inne. Ut i friska luften!
 

Välkommen till min blogg alla nya läsare!♥
RSS 2.0