▲ We can't stop


Tror inte det är många som missat Miley Cyrus uppträdande på VMA-galan och hennes totalförändring gällande både utseende och personlighet. Men jag kan bara säga att hon är smart, för det är hon. Hon tjänar säkert minst dubbelt så mycket nu än innan, och hon sticker ut bra mycket mer än hon gjorde innan då hon bara var en av alla andra. Och för att lyckas måste man sticka ut. Så människor kommer säkert klaga över hur hon blivit. För kaxig, för självsäker, för överdriven osv osv osv. Mänskligheten i ett nötskal. "Sticka ut? Gud nej!"
 
Så jag gör som vanligt och går mot strömmen. Hon borde hyllas. Hon låter människor snacka om det som hänt och det som varit medans hon skrattar och går vidare. Och jag tror inte hon skrattar med folket, hon skrattar åt folket. Åt de som allvarligt tror att hon är seriös i varje steg hon tar. Hon är bara smart, hon skapar rubriker, hon byter image, hon tjänar pengar på andras snack.
 
Så jag tycker att man ska sluta granska andra och börja granska sig själv. Kliva utanför ramarna vi skapat och skapa oss en egen person att leva som, istället för att leva som alla andra.
 
/"mileywannabe"
 
 
Ditt namn här:
« Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg alla nya läsare!♥
RSS 2.0